Win de nieuwe 50-jarige Glengoyne

Glengoyne 50 YearsVan de nieuwe 50-jarige Glengoyne zijn wereldwijd slechts 150 flessen beschikbaar, maar een van die flessen kan gewonnen worden door een groep whiskyliefhebbers om samen van te genieten.

De distilleerderij, die er prat op gaat dat Glengoyne de langzaamst gedistilleerde Schotse whisky is, ziet de lancering van de nieuwe 50 jaar oude Highland Single Malt als een hoogtepunt van hun “unhurried and uncompromising” aanpak. Na een rijping van vijf decennia, heft de single malt “een volle smaak en diepgang van aroma’s die maar zelden gezien wordt”.

Één van de flessen van de Glengoyne 50 wordt in 2021 weggegeven om te laten zien dat er van geweldige whisky genoten moet worden, ongeacht de leeftijd. Na een tumultueus jaar voor de hele wereld hoopt Glengoyne daarmee een moment met vrienden of familie extra speciaal te maken voor een groep winnaars.

Een online formulier is daarom in het leven geroepen voor groepen van vijf of meer vrienden of familie. Die kunnen daar hun perfecte moment voor de Glengoyne 50 omschrijven. Of dat nu een uitgestelde verjaardag of een onvergetelijke reünie is, het team van Glengoyne laat dromen uitkomen door de whisky hoogstpersoonlijk te overhandigen, zodat een groep gelukkigen er van kan genieten.

Belangstellenden kunnen tot maandag 14 december een gokje wagen.

Bij Glengoyne geloven we dat geduld beloond wordt”, zegt meesterdistillateur Robbie Hughes. “We hebben dit jaar allemaal minder tijd door kunnen brengen met familie en vrienden. Daarom willen we dat soort momenten extra speciaal maken in 2021 met een gedenkwaardige whisky die, na lang wachten op het juiste moment, klaar is om geopend te worden.”

De Glengoyne 50 gaat samen met de nieuwe Glengoyne 30 en bestaande Glengoyne 25 deel uitmaken van de ‘Fine and Rare’-reeks. Eerder dit jaar voerde Glengoyne ook al een herontwerp van hun kernreeks door.

Generated by Feedzy